Altijd dichtbij!
Natuur, rust en ruimte

Of u nu op zoek bent naar een kampeerplaats, een stacaravan of een trekkershut. Bij Camping de Carlton vindt u altijd wat u zoekt. Boek hier uw vakantie of verblijf op Camping de Carlton.

Direct reserveren

Camping de Carlton is weer geopend!!!

Helaas moet het toiletgebouw en alle overige gezamenlijke sanitaire voorzieningen nog wel gesloten te blijven.

U dient daarom zelf voor toilet- en douchegelegenheid te zorgen. Het chemisch toilet is wel geopend.

Klik HIER voor de website van de veiligheidsregio Hollands midden, waar u de noodverordening kunt vinden met o.a. alle regels m.b.t kamperen en recreëren.

Uw eigen zomerhuis aan de Hollandse kust!

Camping de Carlton

Camping de Carlton heeft een unieke samenwerking met meerdere stacaravan/chalet bouwers.

Wij bieden u uw eigen zomerhuis aan de Hollandse kust. Voor velen een droom, voor u werkelijkheid? Het kan nu! Want bij Camping de Carlton in Noordwijk is een aantal kavels beschikbaar voor een fraaie stacaravan.
Zo kunt u genieten van de rust en de ruimte die de camping u biedt in een stacaravan die aan alle moderne eisen voldoet.

Meer informatie is te verkrijgen bij de receptie.

Camping de Carlton

Camping de Carlton

Welkom bij Camping de Carlton. Een mooie en gezellige camping waar rust, ruimte en privacy hoog in het vaandel staan. Ruime plaatsen, veel groen en goede sanitaire voorzieningen zorgen voor de ultieme vakantie in het hart van de Bollenstreek.
Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Camping de Carlton is gelegen in het hart van de Bollenstreek in de pittoreske badplaats Noordwijk. Het strand, bos en duinen bevinden zich op loop- en fietsafstand. Daarnaast is camping de Carlton de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes.
Meer informatie